Prices- Bookings

Call us: +30 6932372449

Περιγραφή καταλύματος
Home> Περιγραφή καταλύματος

Περιγραφή καταλύματος

Στην εύφορη αγροτική περιοχή της Βραυρώνας, που βρέχεται από τον αρχαίο ποταμό Ερασίνο, τον πρώτο λόγο έχει η φύση γιατί από τα πολύ παλιά χρόνια προσφέρει απλόχερα στον άνθρωπο  γευστικούς καρπούς όπως σταφύλια, ελιές, φυστίκια και σύκα.

Σε αυτή τη γαλήνια τοποθεσία, μόλις 10 λεπτά από την πόλη του Μαρκόπουλου και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, (15 λεπτά από το θέρετρο του Πόρτο Ράφτη), περιτριγυρισμένο από αμπελώνες, ελαιώνες και εικόνες που παραπέμπουν σε "μικρή Τοσκάνη", βρίσκεται το τουριστικό κατάλυμα Villa Vravrona Tower. Οι ιδιοκτήτες του κτήματος σας υποδέχονται σε έκταση τεσσάρων στρεμμάτων φτιαγμένη με πολύ μεράκι.
 
Στην είσοδο βλέπετε την αγροικία της οικογένειας. Η στάση σας εδώ είναι χρήσιμη για να μάθετε όσα χρειάζεστε για τη διαμονή σας και για να πληροφορηθείτε για περιπάτους και βόλτες στην ευρύτερη περιοχή.  Πιο κάτω, ένα χωμάτινο μονοπάτι σας οδηγεί στον καταπράσινο κήπο με τα ψηλά δέντρα που χωρίζει την αγροικία από τη Villa Vravrona Tower. Mία λεύκα, δύο φοίνικες, ένας κέδρος, ευκάλυπτοι, κυπαρίσσια, θάμνοι και λουλούδια συνθέτουν σημεία δροσιάς τους καλοκαιρινούς μήνες χαρίζοντας επίσης καταφύγιο σε διάφορα είδη πτηνών.
 
Οι ιδιωτικές στιγμές απόλαυσης ξεκινούν στο στέγαστρο με την υπαίθρια τραπεζαρία που βρίσκεται στημένη σε κομβικό σημείο απέναντι από τα γαλάζια νερά της πισίνας. Εδώ, τα γεύματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή οι εκδηλώσεις σας θα αποκτήσουν αξία σ'ένα όμορφο περιβάλλον, κατάλληλο για τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και τις ζεστές μέρες του υπόλοιπου χρόνου. Γύρω από την πισίνα, ξαπλώστρες και όμορφες γωνιές θα σας καλοσωρίσουν μετά από τις βουτιές σας. Ο περιβάλλων χώρος της πισίνας καθώς και ο κήπος με τον χλοοτάπητα είναι επιπλέον ιδανικοί για να στηθούν ροτόντες και μπουφές σε περίπτωση δεξίωσης.
 

 
 
Στον εσωτερικό της χώρο, η Villa Vravrona Tower συνδυάζει αρμονικά την άνεση και την κομψότητα με την απέριττη πολυτέλεια. Αντικείμενα και έπιπλα αξίας, οικογενειακά κημείλια και γωνιές διακοσμημένες με προσωπικό γούστο αποπνέουν ζεστασιά και δημιουργούν ένα κλίμα οικειότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε "στο σπίτι σας".
 
Το οίκημα 300 τετ. μέτρων χωρίζεται σε τρεις ορόφους δυο εκ των οποίων είναι ισόγειοι λόγω κατωφέρειας του εδάφους. Τα υπνοδωμάτια αποτελούνται από ένα master bedroom με ιδιωτικό μπάνιο, δύο διπλά υπνοδωμάτια και μία ευρύχωρη σοφίτα κατάλληλη για τρία άτομα.  Φιλοξενούνται, ιδανικά παρέες ή οικογένειες έως 9 άτομα. Η σαλονοτραπεζαρια και η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών, ενώ ΤV plasma, DVD και ηχοσύστημα με ηχεία υψηλής ποιότητας εγγυώνται τη ψυχαγωγία και εντός του καταλύματος.
 
Στο υπόλοιπο ένα στρέμμα, από την κάτω πλευρά του κτήματος, οι δύο ανεξάρτητες garden suites της Villa Vravrona Tower, σε ξεχωριστό κήπο και χώρους με ιδιαίτερο στυλ, φιλοξενούν δύο και τέσσερα άτομα αντίστοιχα.
 
Έμβλημα της Villa Vravrona Tower δεν είναι άλλο από το φράγκικο πύργο της περιοχής που κτίστηκε μεταξύ των ετών 1394-1405 και λειτουργούσε ως βίγλα (βυζαντινή φρυκτωρία) για τη μετάδοση μηνυμάτων με τη χρήση καπνού ή φωτιάς. Χτισμένος αμφιθεατρικά σε ένα γόνιμο λόφο, λίγα μέτρα παρακάτω από το κτήμα, προσφέρει τη μοναδική θέα του από τον κήπο αλλά και το εσωτερικό της βίλας.
 
 
 

 


Villa Vravrona Tower

GOOGLE MAPS COORDINATES: 37.916926, 23.954446, TEL.: +306932372449, E- MAIL: info@villavravronatower.gr
Join our mailing list to receive our offers !