Prices- Bookings

Call us: +30 6932372449

Διαμονή
Home> Διαμονή

Διαμονή

Στόχος μας στη Villa Vravrona Tower είναι οι όμορφες εμπειρίες της διαμονής σας να μετατραπούν σε ανεξίτηλες αναμνήσεις με διάρκεια στο χρόνο. Για αυτό το λόγο, κάθε χώρος φιλοξενίας έχει μελετηθεί και διακοσμηθεί με ενδιαφέρον και προσωπικό γούστο. Ο τρόπος διαμόρφωσης του κτήματος επιτρέπει σε παρέες, ζευγάρια και οικογένειες να απολαύσουν τη διαμονή τους στην αγροτική περιοχή της Αττικής.
 
Villa Vravrona Tower Deluxe
Βασικό κατάλυμα αποτελεί η κεντρική Villa Vravrona Tower με την ιδιωτική πισίνα που φιλοξενεί έως εννέα άτομα. Η ευρύχωρη σοφίτα, επάνω από το σαλόνι και το living room, προσφέρεται με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό παρέχοντας διαμονή τριών ατόμων. Κάτω από τη σαλονοτραπεζαρία βρίσκονται ακόμη τρία υπνοδωμάτια.
 
Vravrona Tower Garden Suites
Σε διαφορετικό σημείο του κήπου, χωρίς οπτική επαφή με τη βίλα, αναπτύσσονται οι δύο ανεξάρτητες garden suites της Villa Vravrona Tower. Η μεγάλη σουίτα φιλοξενεί έως τέσσερα άτομα, σε ενιαίο υπνοδωμάτιο με κουζίνα και σοφίτα που επικοινωνεί με τον υπόλοιπο χώρο μέσω εσωτερικής σκάλας. Η μικρή σουίτα είναι ιδανική για ζευγάρι δύο ατόμων.
 
Vravrona Tower Gallery room
Κουκλίστικο, με cosy ατμόσφαιρα και καλλιτεχνική αύρα. Το δωμάτιο-κελάρι του κτήματος σας υποδέχεται σε ανεξάρτητη είσοδο, κατεβαίνοντας ιδιωτική σκάλα. Στολισμένο με τους πίνακες-κημείλια της οικογένειας των ιδιοκτητών, το μίνι στούντιο της Villa Vravrona Tower, προσφέρει ψυγειάκι με τα απαραίτητα και ιδωτικό μπάνιο. Ιδανικό για οικονομική διαμονή και αγαπημένη στάση ταξιδιωτών που αναζητούν ανάπαυση  ανάμεσα σε αεροπορικές πτήσεις.
 
Garden Caravan House
Σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, προσφέροντας μοναδική θέα στον πύργο της Βραυρώνας από την ξύλινη βεράντα του, το Garden Caravan φιλοξενεί έως τέσσερα άτομα. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, ένα μικρό σαλονι με κουζίνα και ένα μπάνιο. Ο χώρος είναι περιορισμένος λόγω της συγκεκριμένης δομής κάθε τροχοβίλας, όμως αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό είναι που κάνει το Garden Caravan ξεχωριστό.
 
Villa Vravrona Tower
Villa Vravrona Tower
>> Read more
Vravrona Tower Gallery room
Vravrona Tower Gallery room
>> Read more
Villa Vravrona Tower garden suites
Villa Vravrona Tower garden suites
Σε διαφορετικό σημείο του κτήματος, χωρίς οπτική επαφή με τη βίλα, αναπτύσσονται οι δύο ανεξάρτητες garden suites της Villa Vravrona Tower...
>> Read more
Caravan Garden House
Caravan Garden House
To πιο οικολογικό entry της Villa Vravrona Tower, το κουκλίστικο Garden Caravan House, είναι μία ιδανική πρόταση διαμονής για όσους αναζητούν ένα μικρό και χρηστικό χώρο διακοπών.
>> Read more

Villa Vravrona Tower

GOOGLE MAPS COORDINATES: 37.916926, 23.954446, TEL.: +306932372449, E- MAIL: info@villavravronatower.gr
Join our mailing list to receive our offers !