Prices- Bookings

Call us: +30 6932372449

Τοποθεσία & Αξιοθέατα
Home> Τοποθεσία & Αξιοθέατα

Τοποθεσία & Αξιοθέατα

Η Villa Vravrona Tower απέχει 30 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και αποτελεί μία καλή πρόταση διαμονής για επισκέπτες που αναζητούν ησυχία και ποιότητα ζωής 40 λεπτά από την πρωτεύουσα.

Το εμπορικό κέντρο του Μαρκόπουλου απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα εξυπηρετώντας τις ανάγκες για τις καθημερινές αγορές σας. Παράλληλα, σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο, σας καλοσωρίζει το γραφικό λιμάνι του Πόρτο Ράφτη και το Αυλάκι με τις ψαροταβέρνες, τα όμορφα καφέ και τις κοσμικές παραλίες. 

 

Αθηναϊκή ριβιέρα

Με κατεύθυνση προς νότο, σε απόσταση 15 χιλιομέτρων, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μία υπέροχη οδική και παραθαλάσσια διαδρομή στην αθηναϊκή ριβιέρα. Τα ομορφότερα προάστια της Αθήνας, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βαρκιζα, Λαγονήσι, με τους δαντελωτούς κολπίσκους και τα ήρεμα νερά προσφέρονται για κολύμπι, εξερεύνηση αλλά και θαλάσσια σπορ.

 

Σούνιο

Επίνειο της ευρύτερης περιοχής είναι το Σούνιο και ο ναός του Ποσειδώνα που χρονολογείται στο 440 π.Χ. Απέχει 30 χιλιόμετρα από τη Villa Vravrona Tower και είναι μια ξεχωριστή ημερήσια εκδρομή. Ο εντυπωσιακός ναός βρίσκεται χτισμένος στο νοτιότερο άκρο του νομού Αττικής, σε ύψος 73 μέτρων και βράχο που υψώνεται κάθετα στη θάλασσα. Το ηλιοβασίλεμα σε αυτό το ιδιαίερο σημείο είναι μοναδικό και δημοφιλές.

 

Πόρτο Ράφτη

Αγαπημένο θέρετρο της Αττικής το Πόρτο Ράφτη αποτελεί σημείο συνάντησης των Αθηναίων και όχι μόνο κατά τους θερινούς μήνες. Οργανωμένες παραλίες με ξαπλώστρες και beach bar, ψαροταβέρνες, καφετέριες και μπαρ προσφέρουν στιγμές ψυχαγωγίας σε όλη την οικογένεια. Η επίσκεψη στην μαρίνα ή παλιό λιμάνι είναι ένας όμορφος περίπατος δίπλα στις ταβέρνες με το φρέσκο ψάρι.

 

Μουσείο Βραυρώνα

Η Βραυρώνα, εύφορη περιοχή και ευλογημένη από την αρχαιότητα, φιλοξενεί ένα αξιοσήμαντο αρχαίο ιερό, το ναό της Βραυρωνίας Αρτέμιδος. Η Αρτεμις, προστάτις της γονιμότητας και ευτοκίας των γυναικών, λατρευόταν σε ναό τα λείψανα του οποίου στέκονται ακόμη σήμερα σε μία κοιλάδα, ανάμεσα σε λόφους που οδηγούν στην όμορφη παραλία Χαμολιά. Στο μουσείο της Βραυρώνας, προβάλλονται πλούσια ευρήματα από την ανασκαφή του ιερού χώρου αλλά και αγάλματα των «άρκτων», μικρών αγοριών και κοριτσιών που ως ταγμένα στη θεά διέμεναν για κάποια χρόνια στο ιερό υπηρετώντας την Αρτέμιδα.

 

Villa Vravrona Tower
Ναός
Ναός Αρτέμιδος στη Βραυρώνα
Villa Vravrona Tower
Αγάλματα 
Mαρμάρινα αγάλματα που εκτίθενται στο μουσείο της Βραυρώνας
Villa Vravrona Tower
Πύργος
Φράγκικος πύργος χτισμένος τον 13ο αιώνα

 

Villa Vravrona Tower
Αθηναϊκή Ριβιέρα
Villa Vravrona Tower
Πόρτο Ράφτη 
Villa Vravrona Tower
Σούνιο

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πως θα έρθετε στη Villa Vravrona Tower
  1. Όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος θα ακολουθήσετε κατεύθυνση προς Αθήνα και αμέσως μετά προς Μαρκόπουλο. Το Μαρκόπουλο είναι η πιο κοντινή πόλη στο αεροδρόμιο.
  2. Αφού φτάσετε στην πόλη του Μαρκόπουλου οδηγείτε στο κέντρο και ακολουθείτε την ένδειξη για Πόρτο Ράφτη.
  3. Επάνω στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, μετά το αστυνομικό τμήμα, θα δείτε μία διασταύρωση με διάφορα σήματα. Εκεί, βρίσκεται η πρώτη πράσινη πινακίδα της Villa Vravrona Tower που σας δείχνει να στρίψετε αριστερά. Μειώνετα ταχύτητα και στρίβετε αριστερά για Βραυρώνα. Προσοχή, εάν δεν στρίψετε αριστερά και προσπεράσετε τη διασταύρωση θα φτάσετε στην παραλία του Πόρτο Ράφτη.
  4. Οδηγέιτε όλο ευθεία για περίπου 2,5 χιλιόμετρα στη λεωφόρο Βραυρώνος. Θα δείτε δεύτερη πινακίδα που σας προτρέπει να συνεχίσετε ευθεία. Στο νούμερο Βραυρώνος 98-100 βρίσκεται η μεγάλη πράσινη πινακίδα Villa Vravrona Tower. Εκεί. στρίβετε αριστερά.
  5. Λίγο πιο κάτω στον αγροτικό δρόμο στρίβετε αριστερά και πάλι (υπάρχει και άλλη πινακίδα).
  6. Θα δείτε σύντομα τον πύργο της Βραυρώνας και σε 500 μέτρα στο αριστερό σας χέρι τη Villa Vravrona Tower.
  7. Παρακαλούμε κρατήστε αυτές τις πληροφορίες.

 

 

GOOGLE MAPS

 

 

 

 

 

COORDINATES: 37.916926, 23.954446
In any case, don’t hesitate to call at +306932372449.
Greek name of the nearest address: Λεωφόρος Βραυρώνος  100.

 

Villa Vravrona Tower

 


Villa Vravrona Tower

GOOGLE MAPS COORDINATES: 37.916926, 23.954446, TEL.: +306932372449, E- MAIL: info@villavravronatower.gr
Join our mailing list to receive our offers !